Home » Kerk » Haat

Haat

(Psalm 10:4 )

4 Ze steken trots hun neus in de lucht. Ze zeggen: "Er is geen God. Ons kan niets gebeuren. " Ze denken er verder niet over na.

 

(Spreuken 16:18-19)

 18 Als je trots wordt, zal het slecht met je aflopen. Als je eigenwijs bent, kom je ten val. 19 Het is beter om eenvoudig te leven zonder strijd, dan rijk te worden op een oneerlijke manier.

 

(Jesaja 14:12-15)

2 Morgenster, zoon van het ochtendlicht, wat ben je diep gevallen! Jij die over de volken heerste, bent neergeslagen. 13 En je dacht nog wel: 'Ik zal opstijgen naar de hemel, en hoog boven de sterren van God mijn troon neerzetten. Ik zal op mijn troon zitten op de berg waar de engelen voor de troon van God samenkomen, ver in het noorden.

 

(2 Korintiërs 10:13)      
 13 Maar wij zullen niet te veel over onszelf opscheppen. We zullen ons precies houden aan de grenzen van de taak die God ons heeft gegeven. Een deel van die taak was om ook naar jullie te gaan met het goede nieuws .

 

 (1Korintiërs 4:7

 Want waarom zou de één beter zijn dan de ander? Eigenlijk heeft toch niemand iets van zichzelf? We hebben toch alles van God gekregen? Omdat jullie alles hebben gekregen, is er dus niets om over op te scheppen.

===============================================

 

Deze pagina is een onderdeel van
de website: "godgelooftinmij"


.......